Werken bij Mconomy

Mconomy is een gezonde, snelgroeiende organisatie met ambitie. Dit brengt dynamiek, een uitdagend werkklimaat en daardoor werkplezier. Werken bij Mconomy betekent werken in een innovatieve omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, oplossingen bedenkt en pragmatisch handelt. Mconomy gelooft erin dat je pas echt leert als je uit je comfortzone treedt. Samen werken we aan een vernieuwende organisatie om zo een sterkere marktpositie te bereiken.

Onze vacatures

Onderdeel van Constrive Group

Om werkelijk te connecten met de consument wilt u beschikken over de juiste expertise, middelen en systemen. Mconomy maakt deel uit van Constrive Group. Dat is een groep van zusterorganisaties die elk hun eigen specialisme hebben. Dat stelt ons in staat om consumenten effectief te benaderen, om de efficiëntste routes richting klant te ontdekken en onze partners te laten excelleren op basis van data.

mconomy-constrive-650x750

Totaaloplossing op basis van specialismen

De som is meer dan het geheel der delen. Dat gaat beslist op voor de negen organisaties die participeren in de Constrive Group. Iedere partij kent heeft haar eigen expertise. Dat stelt Mconomy in staat om altijd een unieke totaaloplossing aan te bieden.

Wat zijn de verschillende specialismen binnen de Constrive Group? Het gaat om een breed palet aan diensten. Van data scraping, fulfilment, marketing, sales optimalisatie tot customer care. Zo ondersteunen en faciliteren we alle facetten van de klant- en productreis tot in de puntjes.

mconomy-80x80
10x-crew-80x80px
fs-80x80px
sitelucent-80x80px
lets-talk-80x80px
scrape-it-80x80px
activationboxx-80x80px
refactory-80x80px

We leren u en uw uitdagingen graag kennen