MERK LOGOs

Ultime bescherming voor de smartphone

SoSkild is een modern en innovatief merk uit Nederland. We doen er alles aan om uw mobiele leven gelukkig en zorgeloos te maken. Daarom ontwerpen, produceren en verkopen we hoesjes die de ultieme bescherming bieden voor uw smartphone.

Ons merk wordt gedreven door consumenten inzichten en productonderzoek. Met deze kennis hebben we de unieke Zigzag-structuur® en Pyramid Shock Protection® gecreëerd, beide ontwikkeld door onze eigen industriële ontwerpers.

We streven ernaar om zoveel mogelijk apparaten te beschermen, zodat iedereen met een gerust hart van zijn apparaat kan genieten dankzij de bescherming van onze producten.

SoSkild Instagram (57)

Design

In samenwerking met de TU Delft hebben we het merk SoSKILD ontwikkeld. We hebben hier alle aspecten van het vermarkten van een product onder de loep genomen. Met als resultaat een product dat een TUV certificeren heeft en inmiddels de laatste jaren heeft bewezen succesvol te zijn.

Inmiddels is SoSKILD het best verkochte high protection merk onder de T-Mobile klant.

Screenshot 2021-09-20 at 14.46.17

Point of Sale

Graag ondersteunen we de winkels met Point of Sale 

Screenshot 2021-09-20 at 10.59.56

Verpakking

De nieuwe SoSkild verpakking is volledig plastic vrij en heeft een modulair en clean ontwerp. 

 

MCONOMY (940 × 600 px)-3

Klant onderzoek

In de ontwerp fase zijn er tal van opties gepresenteerd aan een grote groep klanten. We hebben hier vragen over het design alsook het gebruik van de verpakking gesteld.

Uit dit onderzoek hebben we een uiteindelijke keuze kunnen maken die we nu in de winkels verkopen.

Scherm­afbeelding 2023-09-13 om 10.57.36

Sustainability

Met de lancering van de nieuwe verpakking hebben we een grote stap gezet met het vergroenen van het BeHello portfolio. Naast de verpakking voldoen alle BeHello aan GRS. (global recycling standard)