Activationboxx

De innovatieve, geautomatiseerde oplossing voor concurrerende e-commerce en marketingteams. 

Activationboxx is een one-stop-shop boordevol functies en add-ons om u te helpen bij het ontwerpen, uitvoeren en beheren van uw activerings- en verkooppromotiecampagnes die voldoen aan de gegevensbescherming.

Retail Service Solutions
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de moderne retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-e-commerce-platform
E-Commerce platform

Het bouwen en faciliteren van webshops. Van a tot z ontzorgd.

icon-activation-box
Activation BOX

Platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om directe connecties met consumenten aan te gaan.

Verschillende oplossingen voor jouw retail strategie

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Wat ligt hieraan ten basis? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts. Ook maken we gebruik van data scraping om tot gefundeerde adviezen te komen.

Verder bieden we u een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

 

Business intelligence en training

Mconomy levert gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Onze conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

Screenshot 2021-06-14 at 12.59.06

Kickstart your product plus activation.

Verbeter uw branding. Maak online een blijvende impressie en realiseer meer verkoop. Met het Activationboxx platform creëert u eenvoudig upsell events, lanceert u cashbacks en andere kortingsacties. Andere mogelijkheden? Zet een coupon actie op touw of tuig een overtuigende registratie campagne op.

Met de Activationboxx werkt u slim, houdt u overzicht en krijgt u beter inzicht in het gedrag van uw online publiek. Het is een effectieve e-commerce en marketing tool om campagnes in te richten. Zo houdt u meer tijd over voor het creatieve proces dat daaraan voorafgaat.

Screenshot 2021-06-14 at 12.57.19

Kickstart your cashback activation.

Er is de afgelopen decennia veel veranderd in de wereld. Zeker op het gebied van online verkoop en het beheren van klantgegevens. Databescherming is niet langer een service of gunst richting de klant. Het is een wettelijke noodzaak en een must om een vertrouwensband met uw klant op te bouwen. Met Activationboxx werkt u volledig AVG-proof.

Het platform is eenvoudig en snel te integreren met uw huidige CRM en website. Naast het vormgeven van campagnes, voorziet Mconomy u met Activationboxx ook van belangrijke marktdata en -inzichten. Wie zijn klant echt begrijpt, is beter in staat om een connectie te maken. Wie een connectie maakt, is in staat klanten te binden en meer te verkopen.

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

Vertrouwd door meer dan 200 bedrijven in meer dan 15 landen

amazon
bol-com
coolblue
mediamarkt
capi-145x80-1
t-mobile
telenet
the-phonehouse
walmart
virgin-mobile

We leren uw uitdagingen graag kennen