Webshops

We bouwen en onderhouden uw totale webshop inclusief het managen van een totaal portfolio. We leveren direct aan uw eindklant. Met een realtime dashboard kunt u de performance van uw webshop in de gaten houden. Daarnaast kunnen we slimme applicatie bouwen die u in uw company app kan verwerken om uw klant nog beter te kunnen bedienen. Het voorbeeld hiervan is de Odido In App deal applicatie. Een totale ontzorging.

Retail Service Solutions
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de moderne retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-e-commerce-platform
E-Commerce platform

Het bouwen en faciliteren van webshops. Van a tot z ontzorgd.

icon-activation-box
Activation BOX

Platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om directe connecties met consumenten aan te gaan.

Verschillende oplossingen voor jouw retail strategie

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Wat ligt hieraan ten basis? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts. Ook maken we gebruik van data scraping om tot gefundeerde adviezen te komen.

Verder bieden we u een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

 

Business intelligence en training

Mconomy levert gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Onze conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

Scherm­afbeelding 2023-09-12 om 09-30-24-1

Odido Accessoires Webshop

Recent is de nieuwe Odido accessoires webshop gelanceerd. Hiermee bedienen we de in totaal 6 miljoen klanten van voorheen T-Mobile en Tele 2. Naast het onderhoudt zorgen we ook voor de diverse campagnes binnen de shop zoals de 1-2-3 deals ,voucher campagnes , bundel deals en toestel introductie  campagnes.

Scherm­afbeelding 2023-09-12 om 09.40.41

App-Only Deals

App-Only deals; slimme gadget met korting.

In de Odido APP zit het App-Only deals kanaal waar de Odido app gebruiker mooie aanbiedingen kan vinden.  Mconomy houdt en onderhoudt deze applicatie en zorgt voor het producten portfolio.

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

Odido

De afgelopen 10 jaar ondersteunen wij Odido (voorheen T-Mobile) met de totaal oplossing die Mconomy te bieden heeft. Zo ook hebben we de nieuwe Odido accessoires webshop gelanceerd waar Mconomy de totale oplossing voor biedt, van het maken en onderhouden van de applicatie als ook het sourcen en uitleveren van de producten aan de Odido klanten.

We leren uw uitdagingen graag kennen