Contact

Onze dienstverlening is geschikt voor elk product binnen het brede spectrum aan consumer goods. Wilt u meer weten als reseller of leverancier? Vertel ons over uw probleem of uitdaging. Dan beoordelen we samen of onze aanpak bij uw unieke situatie past.

Kom in contact met Mconomy

Adresgegevens

Mconomy BV
Schillingweg 50
2153 PL Nieuw-Vennep


+31 (0)71 3311113
info@mconomy.nlBezorgadres
Fulfilment Solutions
Schillingweg 50
2153 PL Nieuw-Vennep


+31 (0)25 2623435
sales@mconomy.nl

Hoofdkantoor Mconomy

Onderdeel van Constrive Group

Om werkelijk te connecten met de consument wilt u beschikken over de juiste expertise, middelen en systemen. Mconomy maakt deel uit van Constrive Group. Dat is een groep van zusterorganisaties die elk hun eigen specialisme hebben. Dat stelt ons in staat om consumenten effectief te benaderen, om de efficiëntste routes richting klant te ontdekken en onze partners te laten excelleren op basis van data.

mconomy-constrive

Totaaloplossing op basis van specialismen

De som is meer dan het geheel der delen. Dat gaat beslist op voor de negen organisaties die participeren in de Constrive Group. Iedere partij heeft haar eigen expertise. Dat stelt Mconomy in staat om altijd een unieke totaaloplossing aan te bieden.

Wat zijn de verschillende specialismen binnen de Constrive Group? Het gaat om een breed palet aan diensten. Van data scraping, fulfilment, marketing, sales optimalisatie tot customer care. Zo ondersteunen en faciliteren we alle facetten van de klant- en productreis tot in de puntjes.

10x-crew
mconomy
sitelucent
lets-talk
scrape-it
fs
activationbox
refactory

We leren uw uitdagingen graag kennen