Fulfilment

Wilt u uw logistieke processen slimmer en efficiënter inrichten? Uw klanten een prettige ‘experience’ bieden tijdens de afhandeling van hun order? Mconomy is uw logistieke adviseur en partner voor de zowel de zakelijke als consumenten markt.

Retail Service Solutions
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de moderne retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-e-commerce-platform
E-Commerce platform

Het bouwen en faciliteren van webshops. Van a tot z ontzorgd.

icon-activation-box
Activation BOX

Platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om directe connecties met consumenten aan te gaan.

Verschillende oplossingen voor jouw retail strategie

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Wat ligt hieraan ten basis? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts. Ook maken we gebruik van data scraping om tot gefundeerde adviezen te komen.

Verder bieden we u een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

 

Business intelligence en training

Mconomy levert gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Onze conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

orderverwerking-van-a-tot-z - mconomy

Orderverwerking van A tot Z

Heeft u geen tijd of kennis om uw logistieke backoffice te runnen? Zulke werkzaamheden zijn integraal (of gedeeltelijk) aan Mconomy uit te besteden. Wij garanderen een snelle, vloeiende afhandeling van al uw orders via een modern, volledig gerobotiseerd orderpicksysteem. Zo houdt u de focus op uw core business.

Het maakt daarbij niet uit of u een webshopeigenaar bent, een retailer gevestigd in hartje Amsterdam of een fabrikant met klanten door heel Europa. De distributie van uw producten, het voorraadbeheer, de retourenverwerking en customer service zijn bij ons in veilige handen.

logistieke-oplossingen-voor-elke-markt-1

Logistieke oplossingen voor elke markt

Voor B2C verwerken we orders uit webshops en marketplaces. Kwalitatieve e-fulfilment van opslag, transport, aflevering tot een correcte afhandeling van retourzendingen. Binnen B2B kunnen we uw distributeurs en retailers - denk aan Amazon en Bol.com - bedienen. Uiteraard nemen we ook de grotere volumes voor onze rekening.

Voor al onze logistieke oplossingen geldt dat we uw goederen tijdig en op de juiste wijze leveren, waarbij we alle schakels uit het gehele logistieke proces op elkaar afstemmen. Via Direct-to-Retail leveren we uw producten bovendien direct aan winkels. Op stuksniveau, netjes gebundeld.

4-2

Onze robot

Met ons revolutionaire orderpicksysteem verzorgen wij een efficiënte logistieke afhandeling van uw orders, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij nemen tijdrovende en gecompliceerde zaken omtrent uw logistiek uit handen.

Met onze continue focus op innovatie verzekeren wij u van een service die altijd optimaal en up-to-date is. Volledige ontzorging in uw logistieke backoffice, daar staan wij voor.

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

We leren uw uitdagingen graag kennen