Over Mconomy

Mconomy is een vooraanstaand distributeur van een verscheidenheid van A-Merken. Ook biedt Mconomy nieuwe innovatieve oplossingen voor de uitdagingen binnen uw bedrijf. Via onze zusterorganisaties binnen de Constrive Group - ieder met een eigen specialisme - zijn we in staat om snel in te springen op nieuwe marktontwikkelingen, middels het leveren van innovatieve oplossingen aan retail, e-tailers en merken. Binnen onze organisatie staat de mens - van medewerker, klant tot leverancier - altijd centraal.

De bouwstenen van onze dienstverlening - mconomy

De bouwstenen van onze dienstverlening

Mconomy is momenteel actief in zestien landen, maar natuurlijk kent het online landschap geen grenzen. We hebben ruim dertien jaar ervaring in het beleveren, sourcen, en adviseren van resellers.

Onze dienstverlening is gestoeld op ervaring en is volledig data gedreven. Het stelt ons in staat om altijd een aantal stappen vooruit te denken. Als organisatie hechten we waarde aan innovatie en zo zorgen we dat onze klanten altijd een assortiment in huis hebben dat aansluit bij de behoefte van de consument.  

Ontwerp zonder titel

Investeren in mens en planeet

Mconomy investeert in mens en milieu. We willen een leefbare planeet achterlaten voor de komende generaties. Door het toepassen van ingenieuze forecasting verlaagt Mconomy de CO2-uitstoot bij het lucht- en vrachtvervoer. 

Via Re-Factory hergebruiken we elektronica en ook vermindert Mconomy stapsgewijs het aandeel plastic in haar verpakkingen. We hebben ons verbonden aan Pledge 1%. Waarom? Volgens ons gaat bedrijfsgroei hand in hand met het dienen van ‘the greater good’.

Onderdeel van Constrive Group

Om werkelijk te connecten met de consument wilt u beschikken over de juiste expertise, middelen en systemen. Mconomy maakt deel uit van Constrive Group. Dat is een groep van zusterorganisaties die elk hun eigen specialisme hebben. Dat stelt ons in staat om consumenten effectief te benaderen, om de efficiëntste routes richting de klant te ontdekken en onze partners te laten excelleren op basis van data.     

mconomy

Totaaloplossing op basis van specialismen

De som is meer dan het geheel der delen. Dat gaat beslist op voor de negen organisaties die participeren in de Constrive Group. Iedere partij kent heeft haar eigen expertise. Dat stelt Mconomy in staat om altijd een unieke totaaloplossing aan te bieden. 

Wat zijn de verschillende specialismen binnen de Constrive Group? Het gaat om een breed palet aan diensten. Van data scraping, fulfilment, marketing, sales optimalisatie tot customer care. Zo ondersteunen en faciliteren we alle facetten van de klant- en productreis tot in de puntjes.

mconomy
fs
10x-crew-
sitelucent
lets-talk-
scrape-it
activationbox
refactory
WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

We leren uw uitdagingen graag kennen