Merken

Mconomy voert een breed palet aan merken. De merken worden gekozen op basis van een uitgebreid selectieproces. Zo waarborgen we dat Mconomy altijd kwaliteit biedt en alle segmenten van de markt kan bedienen. Het gaat om partners met visie die hun reputatie toevertrouwen aan onze organisatie. Wij ondersteunen deze merken bij het afzetten van hun producten via diverse kanalen, zowel offline als online, met als einddoel een tevreden consument.

mconomy-merken-1400x350px

Voor alle merken met consumer goods in hun portfolio

Met trots leveren wij een rijk palet aan producten binnen categorieën zoals elektronica, health en cookware. Kwalitatieve merken met een duidelijke visie die een verrijking zijn binnen uw productassortiment.

apple
behello
soskild
logitech
jbl
samsung
sony-145x80
zens-145x80

Trots op SoSkild en BeHello

Telefoonbescherming, oplaadoplossingen, headphones en telefoonhouders voor in de auto. Deze en andere accessoires levert Mconomy via de eigen merken SoSkild en BeHello. De producten zijn functioneel en hebben een modern design. Hoe weten we waar de consument behoefte aan heeft? De input voor onze ontwerpen leunt zwaar op onderzoek naar consumentengedrag, inzichten, product onderzoek en andere data. Dat stelt onze industriële ontwerpers in staat om accessoires te ontwerpen waar vraag naar is, voordat de consument dat zelf weet!

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

Vertrouwd door meer dan 200 bedrijven in meer dan 15 landen

amazon
bol-com
capi-
coolblue
mediamarkt
telenet
the-phonehouse
t-mobile
walmart
virgin-mobile

We leren uw uitdagingen graag kennen