Retail Service Solutions

Het retail landschap evolueert constant. Omni-channel maatwerkoplossingen zijn de norm waarbij we de klant optimaal willen bedienen zowel op de website als in de winkel. Gebruiken van data is heden ten dage een voorwaarde om succesvol te zijn en blijven. Met onze Retail Service Solutions distilleren wij uit fijnmazige data een concrete strategie waarmee u scoort zowel online als in uw winkel.

Retail Service Solutions
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de moderne retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-e-commerce-platform
E-Commerce platform

Het bouwen en faciliteren van webshops. Van a tot z ontzorgd.

icon-activation-box
Activation BOX

Platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om directe connecties met consumenten aan te gaan.

Verschillende oplossingen voor jouw retail strategie

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Wat ligt hieraan ten basis? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts. Ook maken we gebruik van data scraping om tot gefundeerde adviezen te komen.

Verder bieden we u een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

 

Business intelligence en training

Mconomy levert gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Onze conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

6

Point of Sale

Een perfecte in-store executie is de basis van conversie in de winkel. Wij helpen u de winkel optimaal in te richten waarbij we gebruik maken van een geavanceerd planogram oplossing. De winkel inrichting en de bij behorende producten zullen met u worden afgestemd gebaseerd op het doel van de winkel.

logistieke-oplossingen-voor-elke-markt-1

Vendor Managed Inventory

Vendor Managed Inventory (VMI) is een dienst waarbij Mconomy de voorraad en replenishment van de partner volledig beheert. De software is speciaal ontwikkeld door Mconomy voor de mobiele accessoire branch om de snelle product lifecycle te ondersteunen.

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

We leren uw uitdagingen graag kennen