Versterk uw positie op Marketplaces

Mconomy bedenkt - in overleg met u - de juiste marketplace strategie voor uw ‘brand’. Het doel? Uw merk en productenportfolio heel precies positioneren binnen Europese markten. Zo leveren we een substantiële bijdrage aan het verbeteren van de productbeleving, het verhogen van de conversie en het maximaliseren van uw marges.

Retail Service Solutions
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de moderne retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-e-commerce-platform
E-Commerce platform

Het bouwen en faciliteren van webshops. Van a tot z ontzorgd.

icon-activation-box
Activation BOX

Platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om directe connecties met consumenten aan te gaan.

Verschillende oplossingen voor jouw retail strategie

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Wat ligt hieraan ten basis? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts. Ook maken we gebruik van data scraping om tot gefundeerde adviezen te komen.

Verder bieden we u een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

 

Business intelligence en training

Mconomy levert gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Onze conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

shutterstock_1786435313_645370097818

Geen bedreiging maar een kans

Wat is uw doel? Via een topproduct uw merkbeleving een boost geven? Een gloednieuw product lanceren of een ongebruikelijke markt aanboren? Mconomy adviseert en ondersteunt u bij het bedenken van een slimme strategie om directe connecties met de consument aan te gaan. Het aandeel van marketplaces binnen de e-commerce groeit, dus tijd om daar op in te spelen.

shutterstock_653538925_645370236772

Bron van informatie

Consumenten oriënteren zich op Marketplaces. Daar winnen ze productinformatie in, pluizen ze reviews na en vergelijken ze diverse items. Zeker op gebieden als mobiele telefonie, cookware en elektronica. Opvallen op marketplaces is interessant, omdat de consument - met deze informatie in het achterhoofd - tot aankoop overgaat.

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

Vertrouwd door meer dan 200 bedrijven in meer dan 15 landen

amazon
bol-com
coolblue
mediamarkt
capi-145x80-1
t-mobile
telenet
the-phonehouse
walmart
virgin-mobile

We leren uw uitdagingen graag kennen