Services Solutions

De retail verandert. Omnichannel wordt de norm. Allerlei technologische innovaties als spraakbesturing volgen elkaar snel op. Sturen op data wint steeds meer terrein. Via verschillende disciplines, specialismen en op basis van twintig jaar ervaring helpt Mconomy uw conversie en marge te maximaliseren. Wij helpen u om bedrijfsgroei te realiseren door de complexiteit in het verkoopproces te reduceren en vereenvoudigen. 

mconomy-retail-service-solutions-1400x350px
Retail Service Solutions
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de moderne retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-e-commerce-platform
E-Commerce platform

Het bouwen en faciliteren van webshops. Van a tot z ontzorgd.

icon-activation-box
Activation BOX

Platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om directe connecties met consumenten aan te gaan.

Verschillende oplossingen voor jouw retail strategie

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Wat ligt hieraan ten basis? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts. Ook maken we gebruik van data scraping om tot gefundeerde adviezen te komen.

Verder bieden we u een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

 

Business intelligence en training

Mconomy levert gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Onze conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

mconomy Retail Service Solutions

Sterke proposities op basis van data

Mconomy levert een breed palet aan Consumer goods met een focus op mobiele accessoires. Ons assortiment verbreden we op basis van de behoefte van de klant. Door middel van data analyse bieden we inzicht en komen we tot gefundeerde adviezen. Het doel? Telkens komen tot een gerichte, unieke propositie die aansluit bij uw specifieke situatie.

Onderscheidend in het leveren van toegevoegde waarde en goede serviceconcepten is Mconomy in ruim 18 jaar gegroeid tot een vertrouwd leverancier binnen verscheidene branches zoals de telecom.

nathan-dumlao-4auoPgsJ3iY-unsplash-1

Kwalitatieve merken met een duidelijke visie

Mconomy streeft ernaar om het leven van consumenten te verrijken. In ons portfolio hebben we vele aansprekende merken met visie. Van Samsung, Jaybird, RavPower tot Ilife.

Onze merken worden gekozen op basis van een uitgebreid selectieproces om te waarborgen dat Mconomy niet alleen kwaliteit kan bieden, maar ook alle segmenten van de markt kan bedienen.

WHITEPAPER

Hoe run je succesvol een webshop met dropshipping

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque at enim at est tristique feugiat. Quisque eget justo ut purus pellentesque dapibus. Integer eu est laoreet, blandit est at.

icon-e-commerce-platform

Vertrouwd door meer dan 200 bedrijven in meer dan 15 landen

amazon
bol-com
coolblue
mediamarkt
capi-145x80-1
t-mobile
telenet
the-phonehouse
walmart
virgin-mobile

We leren uw uitdagingen graag kennen