Uw partner in omnichannel services

Value added Distributeur voor mobile accessoires & consumenten electronica

VERTROUWD DOOR DEZE PARTNERS

Een gerichte, data gedreven full service aanpak 

Van het naar Europa brengen van uw producten, verkoop, marketing, retail space management, voorraadbeheer, logistiek tot facturering aan resellers en zelfs direct aan eindgebruikers. Wij bieden een totaal oplossing voor u als merk en u als reseller.

icon-mass
Retail Service Solutions

Snelle, innovatieve oplossingen voor de retail.

icon-wholesale
Fulfilment

Het slim opslaan, leveren, verpakken en verzenden van producten.

icon-activation-box
ActivationBoxx

Modern platform om campagnes vorm te geven en faciliteren.

icon-marketplaces
Marketplaces

Slimme strategieën om de verkopen op online marketplaces te optimaliseren.

icon-mass
Webshop

Bouwen en onderhouden van uw webshop.

Voor toonaangevende merken

Met trots leveren wij een rijk palet aan A-Merken in categorieën zoals elektronica, health en cookware. Kwalitatieve merken met een duidelijke visie die een verrijking zijn binnen uw productassortiment. Ze worden gekozen op basis van een uitgebreid selectieproces om te waarborgen dat Mconomy niet alleen kwaliteit kan bieden, maar ook de verschillende segmenten van de markt kan bedienen.

Apple
samsung-1-logo-png-transparent
jbl
Oppo Logo
Logitech_logo-1
Ideal of Sweden
Sony
zens-145x80
behello
soskild
mconomy-13

Verschillende specialismen onder een dak

Wij helpen u met omni-channel maatwerk-oplossingen. Van retail en e-tail tot het ontwikkelen van marketplaces. Hoe Mconomy dat doet? Wij passen inzichten uit marktonderzoek, GfK-data, selltrough, data scraping en trendrapportages toe op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze partners.

We zijn in staat om totaaloplossingen te leveren, omdat we gebruik kunnen maken van de expertise van onze zusterorganisaties - ieder met een eigen specialisme - binnen onze Constrive Group.

We helpen u als merk of als reseller uw klant optimaal te bedienen.

Totaaloplossing voor ieder scenario - Mconomy

Totaaloplossing voor ieder scenario

Wij maximaliseren conversie en marges binnen uw assortiment middels data-driven totaaloplossingen. Consumenten-, klant- en categorie inzichten vertalen we naar relevante innovaties.

Door onze data gedreven aanpak nemen we graag een adviserende rol aan. In overleg komen we altijd tot een passende maatwerk oplossing.  De sleutel tot succes is uw toegang - via Mconomy - tot essentiële data. Zo bent u beter in staat gerichte keuzes te maken, waarmee u uw bedrijfstoekomst veilig stelt. 

Een kleine greep uit onze werkzaamheden. Voor onze merken verzorgen wij slimme marketplace strategieën om verkopen te optimaliseren. Voor resellers realiseren we dropshipping en analyseren we voortdurend consumentengedrag om snel in te spelen op nieuwe commerciële en technologische ontwikkelingen.

Vertrouwd door meer dan 200 bedrijven in meer dan 15 landen

We leren uw uitdagingen graag kennen