Onze Mobile Accessory Service Solution ontzorgt

IT Services

Mconomy Group is eigenaar van de full-service IT organisatie Let’s Talk. Zij zijn gespecialiseerd in omni-channel maatwerk-oplossingen. Tevens biedt Mconomy zelf een aantal toegankelijke IT-koppelingen en aan om processen te optimaliseren.

Strategy

Mconomy is een data-driven organisatie. Dit betekent dat we inzichten vanuit marktonderzoek, GFK-data, selltrough en trendrapportages toepassen op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts.

Webshop solutions

Mconomy biedt een scala aan online producten om accessoires-verkoop ook online te stimuleren. Denk hierbij aan webshops, instore-webshops en shop-in-shops. Tevens biedt Mconomy ook ondersteunende diensten aan zoals shopmanagement, conversie-optimalisatie en klantenservice.

Auto replenishment

Mconomy Group is eigenaar van Fulfilment Solutions. Zij zijn een fulfilment partner met een volledig geautomatiseerde order-pick system. Er zijn verschillende manieren om uw back-office te koppelen. Dit kan direct maar eventueel ook via platformen zoals Onetrail of Edifact. Directe levering aan de consument (drop-shipping) behoort ook tot één van de scala aan mogelijkheden.

Business intelligence

Gepersonaliseerde rapporten op frequente basis die beschikken over alle relevante KPI’s. Winkel gebonden gegevens stellen klanten in staat zelf analyses uit te voeren. Wij staan ook open voor eventuele account-specifieke onderzoeksvragen.

Data Insight

Mconomy is een data-driven organisatie. Dit betekent dat we inzichten vanuit marktonderzoek, GFK-data, selltrough en trendrapportages toepassen op de dagelijkse operatie en lange termijn strategie van onze accounts.

Instore marketing

Wij helpen u bij het optimaliseren van de ruimte in het schap en het maximaliseren van de marges per meter. Op basis van de laatste data kan er voor uw organisatie een planogram worden gemaakt. Tevens bieden wij ondersteuning in in-store campagnes en POS-mogelijkheden.

Training

Conversie-specialisten bij Mconomy kunnen analyses uitvoeren op winkelniveau om zo conversie te stimuleren. Dit kan worden bereikt door de inzet van magazines, e-learnings software of trainingen op locatie.

Visual merchandising

Geen zin om zelf alle winkels in te hangen? Geen probleem. Ons team aan merchandisers staat klaar om in uw winkel de haken te vullen met accessoires en eventueel de installatie van POS uit te voeren.

Feiten en cijfers

  • 25 medewerkers toegewijd aan mobiele accessoires
  • Volledig geautomatiseerde warehousing and fullfilment
  • In 2015 2,2 miljoen accessoires geleverd
  • Partner van de grootste providers en CE bedrijven
  • Actief in 10 landen