Waarom we doen wat we doen

“We improve ourselves to contribute to those around us and the generations after” Dat is het bestaansrecht van Mconomy waarop alle activiteiten zijn gebaseerd. Voor ons houdt dit in dat we kritisch zijn op ons eigen handelen en onszelf continu willen ontwikkelen om daarmee Mconomy en omgeving te versterken. Mconomy streeft ernaar een professionele, betrokken, maar ook een lerende organisatie te creëren waarbij continue verbetering van onszelf en anderen centraal staat.

Hoe doen we dit?

Mconomy streeft naar langetermijn relaties met klanten, partners en personeel. Die werkwijze transformeerde ons van een kleine onderneming tot een snelgroeiend internationaal bedrijf. Binnen Mconomy hechten we veel waarde aan de volgende kernwaarden: Integriteit, wederzijds respect en vertrouwen.

Wat doen we precies?

Mconomy is vooraanstaand distributeur van telecomaccessoires, variërend van cases en opladers, tot hoofdtelefoons en speakers. Met een uitgebreid portfolio streeft Mconomy ernaar om snel in te springen op nieuwe marktontwikkelingen middels het leveren van innovatieve kwaliteitsproducten aan retail en wederverkopers

2002: Mconomy

Mconomy is opgericht door grondlegger: Chang Ng.

2011: Fulfilment Solutions

Start van Fulfilment Solutions, het distributiecentrum van Mconomy. FS is dé specialist in e-commerce fulfilment en winkellogistiek op stuksniveau.

2016: 10XCREW

Start van 10XCREW, de e-commerce service van Mconomy. 10XCREW is een e-commerce startup met no-nonsense specialisten, met een passie voor data en e-commerce.

2017: Let's Talk

Overname van softwarebedrijf Let's Talk. Een organisatie wat zich volledig richt op omnichannel customised IT oplossingen.
Mconomy: al 12,5 jaar partner in groei & innovatie.

Onderscheidend in het leveren van toegevoegde waarde en goede serviceconcepten is Mconomy inmiddels gegroeid tot een vertrouwd leverancier binnen de telecom- en ce-branche. Mconomy telt nu zestig medewerkers er niet voor terugschrikken om initiatief te nemen, te groeien als mens en te streven naar verbetering.

CONTACT