Mconomy Group B.V. versterkt positie met overname Let’s Talk B.V.

Mconomy Group B.V. versterkt positie met overname Let’s Talk B.V.

Categorie: New - op 27 maart, 2017

Mconomy Group B.V. versterkt positie met overname Let’s Talk B.V.

Mconomy Group B.V. neemt Let’s Talk uit Breda over met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017.

Let’s Talk is een software development bedrijf en is gespecialiseerd in Omnichannel maatwerk oplossingen voor o.a. telecombedrijven en verzekeringsproducten. Met bestaande klanten als MediaMarkt, PCS en de NS. Let’s Talk is opgericht in 2013 en telt 12 medewerkers.

Mconomy is opgericht in 2002 en is nu één van de toonaangevende leveranciers van mobiele accessoires in de Benelux en breidt zich snel uit in Europa. Mconomy levert haar producten en diensten aan vele retail- en telecom operators, zowel online als offline. Zij werken nauw samen met bijvoorbeeld T-Mobile, Vodafone, MediaMarkt, Telenet, Base en Bol.com.

Edgar Hofstee, CEO van Mconomy Group B.V. is blij en trots op de nieuwe entiteit binnen het bedrijf. “We hebben een duidelijke visie en strategie waarbij wij continu toegevoegde waarde willen leveren aan onze klanten, leveranciers en medewerkers. Ons doel is partners te helpen hun klanttevredenheid en resultaat te vergroten”, aldus Hofstee. “Hierbij is een van de belangrijkste speerpunten het leveren van relevante producten, services en tools. Zo wordt meer rendement gehaald uit bestaande sales-kanalen en klantenbases.”

Marcel Meeuwissen, CEO en mede-aandeelhouder van Let’s Talk B.V., is verheugd met de samenwerking. “Mconomy beschikt over bijzonder sterke strategische en commerciële inzichten en ons uiterst professionele en hechte team in Breda over een schat aan IT en omnichannel kennis. Dankzij deze voor beide partijen logische stap voorwaarts kunnen we onze partners sneller en beter voorzien van vooruitstrevende oplossingen.”

Marcel Meeuwissen blijft CEO van Let’s Talk en blijft tevens aandeelhouder binnen het bedrijf.

Mconomy group: www.mconomy.nl, www.letstalk.nl, www.fulfilmentsolutions.nl,