Nieuws

Nieuws plaatje

Mconomy wint rechtszaak om muvit-merk

Categorie: Pers - op 27 juni, 2017

Nieuw-Vennep, 27 juni 2017.
Mconomy heeft de rechtszaak die het had aangespannen tegen Ascendeo SAS gewonnen. Dit betekent dat Mconomy het exclusieve recht behoudt op de verkoop van het merk muvit in Nederland, Luxemburg, België en Duitsland.

Ruim twee jaar geleden werd dit exclusieve recht eenzijdig door Ascendeo opgezegd. Onterecht, oordeelde de rechter. “We zijn blij dat is bepaald dat dit onrechtmatig was en dat dit nu is hersteld door uitspraak van de rechter. De rechten van het muvit-merk blijven waar ze horen”, aldus Edgar Hofstee, CEO van Mconomy. De impact was aanzienlijk voor Mconomy, dat één van de oprichters en eigenaren van het merk muvit is. Het merk had een belangrijke rol in het portfolio van Mconomy en het schenden van de distributie rechten heeft grote gevolgen gehad. Mconomy beraadt zich dan ook met juridische adviseurs op vervolgstappen.

Nieuws plaatje

Mconomy Group B.V. versterkt positie met overname Let’s Talk B.V.

Categorie: New - op 27 maart, 2017

Mconomy Group B.V. versterkt positie met overname Let’s Talk B.V.

Mconomy Group B.V. neemt Let’s Talk uit Breda over met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017.

Let’s Talk is een software development bedrijf en is gespecialiseerd in Omnichannel maatwerk oplossingen voor o.a. telecombedrijven en verzekeringsproducten. Met bestaande klanten als MediaMarkt, PCS en de NS. Let’s Talk is opgericht in 2013 en telt 12 medewerkers. (meer…)

Nieuws plaatje

Kitvision – Introductie-Korting Escape 4K & Vernieuwde Accessoires Lijn

Categorie: New - op 2 december, 2015

De action cams van KitVision zijn een groot succes en een echte omzetmaker. Door de
uitstekende prijs/kwaliteitverhouding heeft KitVision een nieuwe doelgroep weten aan
te spreken. KitVision komt met een aantal spectaculaire producten die juist voor de
feestdagen een enorme omzetpiek kunnen opleveren.
(meer…)

Nieuws plaatje

B&O Play beschikbaar België and Luxemburg

Categorie: New Audio - op 30 november, 2015

B & O play heeft Mconomy aangesteld als nieuwe distributeur van B & O PLAY producten in Nederland. Mconomy zal B &O PLAY roducten leveren aan de door Bang & Olufson goedgekeurde Nederlandse winkels, met uitzondering van de Bang & Olufson winkels. Mconomy is erg blij met deze overeenkomst met B & O PLAY die met name de positie zal versterken in ons high-end retail segment.